High School, La Virreina – Malaga, Spain

The new area of la Virreina in Málaga was in the need of a new high school. Being it one of the many suburbs growing in the city, the new facilities should reflect the actual situation, for example, this high school should be familiar with the contemporary ways of education and with the fact that the school is a place where we learn, not only different subjects, but also how to interact with other people, respect, effort, sacrifice…

Captura de pantalla 2015-12-26 a la(s) 16.03.43

Captura de pantalla 2015-12-26 a la(s) 16.04.26

With this in mind, the schools uses are located each one in a different box (classes, rec center, offices,…) to make sure the in between spaces are the main characteristic of the proposal. Students go from on place to another through an open air walkway where nature and light connects and so do teenagers too. This way a friendly atmosphere is promoted and so are better grades.

Captura de pantalla 2015-12-26 a la(s) 16.01.47

Captura de pantalla 2015-12-26 a la(s) 16.02.04

Captura de pantalla 2015-12-26 a la(s) 16.02.56

Captura de pantalla 2015-12-26 a la(s) 16.02.32

Captura de pantalla 2015-12-26 a la(s) 16.03.23

Captura de pantalla 2015-12-26 a la(s) 16.03.10



Comments are closed.