Visitors reception, Ardales – Malaga, Spain

This project (senior year 2010/2011) is a visitors center for the monument ‘Castillo del Turón’ in Ardales. It has a very simple distribution: an open space main room that requires a challenging roof, that goes beyond the building’s physical boundaries, supported just by six columns to each side.

Captura de pantalla 2015-12-25 a la(s) 17.55.56

Captura de pantalla 2015-12-25 a la(s) 17.58.18

Steel is the material used for the whole building, being the roof a 3D frame structure with polycarbonate sheets protecting it to the outside. The rectangular columns lay down on concrete bases as foundation.

Captura de pantalla 2015-12-25 a la(s) 17.59.22

Captura de pantalla 2015-12-25 a la(s) 17.58.55

Captura de pantalla 2015-12-25 a la(s) 17.59.57

Captura de pantalla 2015-12-25 a la(s) 17.59.48

Captura de pantalla 2015-12-25 a la(s) 18.00.19



Comments are closed.